Beplanting in uw tuin?

Door middel van beplanting kan een voor een zweervolle tuin zorgen. Een mooie bestrating een mooi tuinontwerp of een goede tuinontwerp zorgen er nog niet per se voor dat uw tuin sfeervol wordt en blijft. Door middel van beplanting kunt u uw tuin sfeervol maken en de finishing touch geven die net dat beetje extra geeft!

Het is belangrijk dat in een tuin het hele jaar door iets te beleven is. Echter hoeft een tuin ook niet het hele jaar door te bloeien, dat is zelfs niet altijd mogelijk. Met groenblijvende beplanting met mooie blad- of takkenstructuren, of met botanische bollen bijvoorbeeld kan een tuin jaarrond interessant blijven. Maar net zo makkelijk maken wij een weelderig beplantingsplan in cottagestijl.

Welke beplanting in uw tuin gebruikt kan worden is van een aantal belangrijke factoren afhankelijk, zoals de structuur van de bodem en de ligging van de tuin. Maar bovenal is het belangrijk welke beplanting bij het tuinontwerp past en wat u zelf natuurlijk mooi vindt. Heeft u voorkeur voor bepaalde kleuren, of voor bepaalde soort bloemen? Wilt u graag vlinders in uw tuin of wilt u graag uw eigen kruiden? Wij proberen het allemaal te verwerken in uw tuinontwerp. Graag bespreken onze tuinmannen met u de mogelijkheden aan de hand van uw wensen.

Bij de beplanting werken wij uitsluitend met kwaliteitsbeplanting. Goed doorwortelde planten en struiken hebben nu eenmaal een grotere kans van slagen bij het nieuw aanplanten. Liefde voor het vak uit zich in het gebruik van kwaliteitsproducten.

Translate »
Call Now Button