Tuin laten ontwerpen?

Een bijzonder tuinontwerp kan verassen! Maar hoe maken wij nou het tuinontwerp die voldoet aan al uw eisen? En waarom zijn wij de geschikte tuinmannen om uw droomtuin te verwezenlijken?

Het is niet altijd even makkelijk om een stijl te kiezen voor uw nieuwe tuin. Voordat wij aan de tekentafel gaan, voor het  tuinontwerp, nemen wij eerst al uw wensen, ideeën en eisen door. Dit gebeurd in een vrijblijvend gesprek. We inventariseren uw wensen door samen met u een kijkje te nemen in uw tuin.

Onze tuinmannen beschikken over veel inspiratie en door de juiste vragen te stellen komen we gezamenlijk op een mooi tuinontwerp die voldoet aan uw wensen en eisen.

Daarna kijken we hoe de ideeën over uw droomtuin gerealiseerd kunnen worden. Verder geven wij ook enkele tuinsuggesties. Wat is verstandig of onverstandig en waarom? Hoeree Hoveniers wil dat u voor een langere tijd van uw tuin kan genieten! Het is daarom belangrijk om weloverwogen keuzes te maken en alles doordacht en in goed overleg te realiseren!

Translate »
Call Now Button